Известие

Collapse
No announcement yet.

бензиновата помпа бучи и прекъсва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бензиновата помпа бучи и прекъсва

здравеите колеги моят проблем нараства бях писал една тема за за едно прекусване но сега
    има др проблем... помпата ми бучи едва 2-3 дена стана този проблем намерих каде се намира отворих но почти ништо неразбрах? дали това е нормално или наистина тая помпа нешто се прецака от какво може да е и дали може някак да се оправи без да се сменя помпа? ако някои знае да каже благодаря? помпата бучи при спряло положение.

здравеите пак.КАК СЕ СМЕНЯТ НАКЛАДКИТЕ ПРЕДНИТЕ АКО ЗНАЕТЕ ДАИТЕ ОПИТ БЛАГОДАРЯ

Comment

Ако работи равномерно (бученето е равномерно) мисля,че нямаш проблем.А и това че бучи значи че работи при доста 155-ци се чува много ясно

155 2.5 V6
      Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Бръкни в резурвоара...може и да не е помпа!!!!
        ...при мен проблема беше следният:
        От помпата излиза маркуч, който е свързан с една серпентина..след това пак маркуч и от там по тръбопроводите към двигатела...та това въпросно маркоче се беше протрило....и не даваше достатачно бензин..а помпата си го връщаше обратно в резурвоара!
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от iliqn_georgiev Покажи съобщение
          здравеите пак.КАК СЕ СМЕНЯТ НАКЛАДКИТЕ ПРЕДНИТЕ АКО ЗНАЕТЕ ДАИТЕ ОПИТ БЛАГОДАРЯ
          Лесно...задните са по трудно!
          Сваляш и почваш да разглабяш...ако сам не стигнеш до истината питай..!!!...ако не ти се цапа...сервиз, та и те да имат какво да ядат в тая криза

Comment

мммммм неразбрах много за помпата ама ште я карам за сега така докато няма др мнения благодаря ви. а за накладките знам имам предстажа как става не е за друда даже искам сам да си ги сменя но кажете ми кои болт се развива че да махна цилиндара или ако въобште трябва да се махне и как става по точно

Comment

Първоначално публикувано от iliqn_georgiev Покажи съобщение
              мммммм неразбрах много за помпата ама ште я карам за сега така докато няма др мнения благодаря ви. а за накладките знам имам предстажа как става не е за друда даже искам сам да си ги сменя но кажете ми кои болт се развива че да махна цилиндара или ако въобште трябва да се махне и как става по точно
              Долният болт на така наречените водачи го развиваш, горният го разхлабваш...дигаш апарата нагоре...накладките изпадат...след това на предните с натиск пребираш буталото слагаш новите и така!
              п.с. на задните спирачни апарати буталото се пребира чрез натиск и въртене!!!!!...за което е необлходима специална скоба....става и с водопроводен ключ и много мъка

Comment

добре благодаря ти. аз само предните щте сменям даже бях направил опит свалих гумата и се зачудих кои от болтовете да отвартя и се отказах сега щте пробвам ако не стане щте пиша ако някои има др сувети да каже

Comment

а междодругото да питам ходите ли на срещи не се ли събирате ако има нещто пишете става въпрос за град Пловдив

Comment

Има тема за срещите - раздел "Срещи и мероприятия", тема "Срещи в Пловдив"
                    Но там като че ли не ходят 155-ци ... не знам 'що ...
                    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Срещите в Пловдив са за всички италянски автомобили.
                      sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

аре де хора даите някви мнения за тази бензонова помпа мн ме претиснява някои ако е имал такув случаи да каже ина4е колата си вурви 6......... само тожа бу4ене ме претиснява?????? благодаря

Comment

Проблемът ти не е в помпата ,а в музиката.Я земи си я усили да не чуваш друго...

Comment

Първоначално публикувано от niki. Покажи съобщение
                            Проблемът ти не е в помпата ,а в музиката.Я земи си я усили да не чуваш друго...
                            ..... прав си колега при повечето от нас е така мен пък друго ме притеснявашекато я купих колата, че изобщо не чувах помпата та дори и сега не се чува освен ако не си навреш главата в багажника и не си в някой подземен гараж да няма никакви шумове
                            ама за сметка на това имам други поскърцвания (от корите примерно) почуквания (тампони на макферсона) и т.н. ама много много бързо изчезват всички тези проблеми само с едно врътване на копчето на музиката :
                            sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                            Suzuki GSXR 750 W настоящ
                            Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Нищо и няма на помпата,карай без да са плашиш.С токова виене сам минал близо 50 хил.км без проблеми.И това виене се чува само като спреш напримерно на светофар,нали.

Comment

Working...
                              X